Katwijkerbroek 8, 2223 XP Katwijk ZH 06 14 26 62 54 | 06 11 06 44 69 info@mareltransport.nl

Marel Transport BV gelegen in Katwijk a/d Rijn op de grens van de Bollenstreek en het Rijnland, is enkele jaren geleden opgericht. Uit een waspeenbedrijf is een bloeiend transportbedrijf ontstaan. De medewerkers van Marel Transport BV verlenen merendeels diensten op het gebied van:

Daarnaast kunnen er allerlei andere zaken vervoerd worden. Het personeelsbestand van Marel Transport BV is sterk gegroeid, de activiteiten zijn grootschaliger geworden en er wordt in grote delen van het Europa werk verricht.
Onveranderd is de persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Hun enthousiasme, kennis en betrokkenheid bepalen immers de kwaliteit van ons werk! Wij staan 6 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar, uiteraard wel rekeninghoudend met de rijtijdenwet.

De veelomvattende dienstverlening van Marel Transport BV heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij onze vakmensen die alle voorkomende werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren op het gebied van bovengenoemde activiteiten.

Marel Transport BV kan door zijn veelzijdigheid een compleet pakket van diensten op maat aanbieden. Dit betekent voor u concreet een aanspreekpunt voor uw transportprobleem; dus scherpe prijzen, korte communicatielijnen en snelle constructieve oplossingen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.